sobota 20. října 2012

Týden 8.-14.10.2012

Příprava se přehoupla do finální fáze. Teď už není prostor na to to někam bezcílně hnát, ale spíš nepodělat to co se dosud natrénovalo. V tom mi jen trochu komplikuje aktuální pobyt pod Klínovcem, protože lázeňský život v sobě skrývá spousty lákadel, počínaje nekončícími kopami jídla( a všechno je strašně dobré), přes celodenní pohyb mezi procedurami, zvládnutím nejnutnější operativy ve firmě a konče pravidelným večerním až nočním programem. Takže i když odpoledne pravidelně trávím tréninkem, na spánek už moc času nezbývá. Ten poslední týden to musím trochu vylepšit.
Pondělí a úterý jsem absolvoval pěkný okruh v délce 32,6km přes Klínovec, Boží Dar a Plešivec, převýšení na okruhu cca 750 m, na středu zbyl dopoledne rozkus a odpoledne tempový běh 12km. Celkem ve středu 30km.
Ve čtvrtek relaxačně necelých 19km. V pátek jsem dal volno, protože po čtvteční párty jsem nebyl schopný běhat, navíc od rána lilo, takže ideální výmluva. V sobotu 10km směr Popovská hora v tempu 4:17/km, v neděli pak na otočku v Praze 10km na domácí půdě za necelých 40 minut. Je to fakt znát, ten návrat z kopců dolu. V neděli to totiž běželo úplně zadarmiko.

Celkem za týden 134km, doba běhu 9:53hod.



- Posted using BlogPress from my iPad

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, dnes jsem na Tebe dostal kontakt od Hynka Petroviče. Musím, říct, že je Tvůj blog hodně zajímavý a protože taky občas "poklusávám", tak je i dobrou inspirací.Výsledky máš skvělé a příprava je hodně vidět! Tom Sikora/X-TRAIL ORLOVÁ (www.xtrail.cz) :o)

Garmin EPIX PRO 51mm, druhá generace EPIXů s ultravýdrží

  AMOLED displej-žhavé téma pro spoustu diskuzí.  Na facebookových diskuzích a pod různými články a recenzemi se často řeší výdrž hodinek s ...