středa 15. srpna 2012

9.týden přípravy 6.-12.8.2012

Týden nezačal vůbec dobře. V pondělí jsem dal ranní klusík okolo Vrchlabí a tím to prozatím skončilo. Lýtko bolí a běhat se s tím nedá. Zařazuju odpočinek, tréninkový plán jsem posunul o týden a musím nohy dostat ze stavu KO do stavu OK.
Zatím se věnuju dalším činnostem, jako rafting, bobová dráha, pěšmo po kopcích a sledování olympiády. Měl jsem šňůru cca 70dní bez přestávky, tak teď jí přeruším, škoda.
V pátek už to nešlo vydržet a šel jsem to prubnout. Žádná změna. Takže jsem to testnul i v sobotu a zjistil, že pokud běžím přes 10km, přestává to bolet. V neděli už v Praze pěkný běh 21,5km v tempu 4:02/km což hodilo půlmaratonek za cca 1:22hod a to není špatný. Aspon mi to trochu vlilo energii do žil, že poslední dva měsíce přípravy jen tak nezmizely.
Celkový součet týdne je 62km, takže slabota.
Následující týden už na to kašlu a jdu do toho hlava nehlava. Jak bude čas, nechám nohu prohlídnout ať vím na čem jsem.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Dobrý den, můžu se prosím zeptat, kdo vám tréninkový plán udělal? Nebo jedete podle nějakého univerzálního?
Děkuju.

Radek Brunner řekl(a)...

Žádný univerzální plán ani od nikoho napsaný. Jedu podle toho, co jsem se za dobu běhání naučil a odzkoušel si pro sebe jako přínosné. Tím, že teď trénuju na 100km tak je v tréninku velký podíl kilometráže a úseky spíš delší a pomalejší. Na 10km nebo 1/2 maraton by to chtělo přidat v oblasti rychlosti, to já ale teď nepotřebuju, takže radši dávám delší běhy a pokud možno do tempa okolo 4:30/km, což by mělo být +- tempo pro 100km, tak aby si nohy zvykly. Momentálně mám trochu problémů, takže uvidím, jak se bude dařit papírový představy realizovat.

Garmin EPIX PRO 51mm, druhá generace EPIXů s ultravýdrží

  AMOLED displej-žhavé téma pro spoustu diskuzí.  Na facebookových diskuzích a pod různými články a recenzemi se často řeší výdrž hodinek s ...