čtvrtek 22. května 2014

Brdská stezka a Šutr. Nějak bylo ale jak bude?

Trochu jsem si zašťáral v loňských závodech a porovnal s letoškem. Nebudu zastírat, že se mi letos v Brdech na Brdské stezce 50km běželo parádně. Ten velký rozdíl je patrný i z grafu závodu loňského a letošního. Loni jsem se motal na tempu okolo 4:00/km, letos jsme si to kulili chvílema po 3:05/km. Škoda, že na ten den nevyšel nějaký maraton na silnici. Podle Dana, z toho mohl být čas pod 2:30hod a to by nebylo špatný. Ale aspoň si to nechám na někdy jindy. Oproti loňskému času 3:33:13 jsem se letos ( 3:06:59) zlepšil skoro o půl hodiny a to je dost.


Brdská stezka 2013
Brdská stezka 2014
A když už jsem byl v té historii tak jsem si našel graf z loňského šutru 72km. Ten sice vypadá jako EKG těsně před smrtí ale je to tím, že to byly 4 kola ve kterých je to furt nahoru a dolů. Na tempu je vidět, jak postupně uvadalo a jak v posledním kole přibilo hodně pomalých úseků.

Šutr 2013
Ostatně, teď v sobotu si dám Šutr 2014 takže bude nový graf na porovnání. A snad bude mít takový progres jako se povedlo na Brdský. Sice si letos připadám jak hypochondr, tolik doktorů, co jsem navštívil letos jsem snad neviděl za celý život ale ono to bude určitě k něčemu dobrý. Minulý týden 185 km, tento týden se v tom zase plácám a mám jen 24km. Ale aspoň si na sobotu pořádně odpočinu. Ono je všechno k něčemu dobrý. Kurva, hlavně to vidět pozitivně.



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hlavně pozitivně :-) to ostatní nějak dopadne.
mapo

12HonzaDe řekl(a)...

Moc fandim.. Ta Brdska byla opravdu famozni... Ses borec, o tom zadna.. 12:)

1bubobubo řekl(a)...

Držím pěsti na Šutr. Pozitivní myšlení je půlka úspěchu a jeho druhá půlka je makat jako ty - na odraz:-)))

Petr Válek řekl(a)...

Běžel jsi neskutečně ... jak jsi kolem nás prolítnul na konci druhého okruhu, to bylo fakt impozantní! Držím palce na Silvu, ať si to pěkně s Danem užijete :-) ... PetrV

Radek Brunner řekl(a)...

Díky, na Silvu se moc těším:)

Garmin EPIX PRO 51mm, druhá generace EPIXů s ultravýdrží

  AMOLED displej-žhavé téma pro spoustu diskuzí.  Na facebookových diskuzích a pod různými články a recenzemi se často řeší výdrž hodinek s ...